Podrška stiže iz Kalifornije

Infinity je nedavno podržao humanitarnu biciklijadu “Pedal with Heart” donirajući visokokvalitetno sjedalo za podršku SOS Dječjem selu Hrvatska. Ova gesta pokazuje predanost tvrtke Infinity društvenoj odgovornosti i brizi za zajednicu, pružajući podršku djeci koja su najranjivija.

Biciklijada “Pedal with Heart za SOS Dječje selo Hrvatska” okuplja ljubitelje biciklizma i humanitarne akcije s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju dječjih bicikala korisnicima SOS Dječjem selu Hrvatska.

Biciklijada će se održati u Jastrebarskom 2.lipnja 2024

Infinity sjedalo prepoznato je kao revolucionarno rješenje za udobnost tijekom vožnje biciklom, ali i za očuvanje zdravlja korisnika. Njihov angažman u našoj humanitarnoj inicijativi dodatno naglašava njihovu predanost dobrobiti zajednice.

Ova suradnja između Infinityja, organizatora “Pedal with Heart” i SOS Dječjeg sela Hrvatska simbolizira snagu zajedništva i solidarnosti u ostvarivanju pozitivnih promjena u društvu. Zahvaljujemo Infinityju na njihovoj velikodušnosti i podršci, koja će zasigurno ostaviti trajan pozitivan utjecaj na živote djece u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Uskoro aukcija za Infinity E2

Podijeli ovu objavu