Pedalom za Krijesnicu powered ba TIA MOBITELI

Ivan Puškarić, Marko Kos i Marko Deša pripremaju se na pothvat koji još nije zabilježen u Hrvatskoj. U 12 dana obići će u potpunosti svu granicu naše države. U tom periodu napraviti će čak 3.100 kilometara, a čeka ih preko 30.000 metara uspona, a sve s ciljem prikupljanja sredstava za udrugu Krijesnica. Udruga Krijesnica dvadeset godina pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima pružajući psihosocijalnu, pravnu i materijalnu pomoć.

U 12 dana obići u potpunosti svu granicu naše države. U tom periodu napraviti čak 3.100 kilometara sa preko 30.000 metara uspona.

Za koga? Za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Kako? Prikupljanjem sredstava za udrugu Krijesnica.

Svaki drugi dan u RH jedno dijete oboli od maligne bolesti. Liječenje traje u prosjeku godinu dana što je velika borba kako za samo dijete tako i cijelu obitelj. Da bi tu borbu lakše savladali tu je udruga Krijesnica koja im pomaže. Krijesnica je udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Osnovni cilj Udruge je unapređivanje kvalitete života djece oboljele od malignih bolesti i njihovih obitelji.

Početak vožnje iz Jastrebarskog: 15. kolovoza u 7.30h

Dolazak u Jastrebarsko: 26.kolovoza u 14.30h

Duljina: 3.100 kilometara

I Vi možete podržati ekipu na način da im na određenim dionicama puta pravite društvo, stoga nas slobodno kontaktirajte na naš e-mail pedalwithheart@gmail.com.

Zahvaljujemo unaprijed.

Podijeli ovu objavu