2. biciklijada Jaskansko srce

Nedjelju, 15. svibnja povodom Međunarodnog dana obitelji, po drugi je put održana biciklijada Jaskansko srce.
Start je bio u 10 sati u perivoju dvorca Erdody gdje je biciklijada i završila.

Više od 130 biciklista prošlo je rutu koja prolazi pitoresknim predjelima jaskanskog kraja, a srcolik oblik bila je dodatna motivacija za sve sudionike koji su je s ponosom vozili. Ruta je krenula iz Jastrebarskog u smjeru Plešivice, Kupeč Dola, Ivančića, Gorice Svetojanske, Brezra, Slavetića, Pušakrovog Jarka, Pribića, Krašića, Guca Draganičkih s ciljem u perivoju.

Prva okrjepa organizirana je u Svetoj Jani u podrumu Dobre berbe, a na cilju je sve sudionike dočekala kotlovina koji su pripremili vatrogasci Gornje Reke.

Reći ću da je ovo bilo više od same biciklijade.

Htio bi se zahvaliti svima koji su navratili ovog vikenda u Grad Jastrebarsko kako bi odbiciklirali stazu dužine 42km srcolikog oblika i tako pomogli da djeci SOS-Dječje selo Hrvatska omogućimo bicikle na kojima će oni uživati kao i mi jučer.

Hvala na podršci Jastrebarsko Tourist Board, Sportska zajednica Grada Jastrebarskog, GIANT HRVATSKA, Green Art koji su omogućili startne pakete, kao i svima drugima koji su podržali ovaj projekt u pomoći oko organizacije i donacija za srca koja su vožena dan ranije.

Hvala Vam od ❤️

Kroz nekoliko dana objavit ćemo koliko smo svi skupa bili uspješni 🤗

Slike: https://we.tl/t-bgPAuMxGVt?src=dnl

Sva novčana sredstava od prijava sudionika donirana su SOS dječjem selu Hrvatska. Ovom putem zahvaljujemo svim sponzorima i pokroviteljima bez kojih ova humanitarna biciklijada ne bi bila ni održana: Patrik term, Tia mobiteli, Antonela art & design, Optika Bašić, Infinty seat, Vesal, Green art, Parketi E. Sever, Minotaur, Laser plexx, Stoperica.hr, Giant, Inspiracija.com, Zelena točka, Luxor, Blic nekretnine te Sportska zajednica Grada Jastrebarskog.

 

Podijeli ovu objavu